Online training

‘Nee is ook een woord’

 

Daar zit je dan weer. Tegen die klus aan te hikken. Omdat je weer ja hebt gezegd terwijl je liever nee wilde zeggen. En nu kan je niet meer terug, vind je. Of ben je alwéér persoon X aan het helpen terwijl je niet eens toekomt aan de dingen die je zélf belangrijk vindt.
Je hebt nauwelijks tijd voor jezelf, tijd voor de projecten waar je aan wilt werken, tijd voor je gezin, voor vakantie, voor een moment vrij.
Omdat je altijd ja zegt. Terwijl je weet dat je nee moet zeggen.

Dat ja zeggen, dat doe je uit enthousiasme, of omdat je aardig gevonden wil worden, omdat je geen ‘lastig gesprek’ wilt… Waarom je zo vaak ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ moet zeggen, weet je misschien wel. 

Maar hoe kom je er vanaf?

 

Hoe zeg je vaker nee? 

Hoe weet je helder waar je ja en nee tegen wilt zeggen? 

Hoe blijf je aardig, lief en leuk (want ja, dat vind je belangrijk, ook al zou je willen dat het wat minder was) terwijl je ook krachtig nee kan zeggen? 

Hoe ga je dat ‘lastige gesprek’ aan? 

Hoe zeg je vaker nee zonder je schuldig te voelen? 

Foto: Mariët Mons

Het resultaat als jij vaker ‘nee’ gaat zeggen:

N

je hebt meer tijd voor jezelf

N

je gaat verwachtigen beter managen

N

je leven en werk wordt overzichtelijker

N

je durft vaker voor jezelf op te komen

N

je zegt volmondig ‘ja’ tegen jezelf en wat jij wilt

N

je gaat beter je grenzen bewaken 

N

je weet steeds beter waar je ‘ja’ tegen wilt zeggen

N

je stopt met het dansen naar de pijpen van anderen 

Al met al krijg je een leuker leven

als je vaker nee zegt. 

Ik ervaar het zelf elke dag!

Nee zeggen is voor heel veel mensen lastig. Dat merk ik in al mijn trainingen en cursussen die ik geef. Daarom geef ik nu deze online training ‘Nee is ook een woord’. In de training ga ik je leren hoe je nee kan zeggen en hoe je dus meer tijd voor jezelf gaat creëren. Hoe jij weer de regie terugpakt. Zonder dat je een heartless bitch wordt. Want ik zeg de hele dag nee tegen alles en iedereen, en ik ben nog best een vriendelijk type. 😉

De training is op zondag 6 oktober om 14.00u, online. Live. Het duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en ik ga je alles vertellen over nee zeggen en grenzen aangeven. Ik geef je opdrachten en een helder plan waar je mee aan de slag kan. Ook gaan we in de online training al samen aan de slag en je kan natuurlijk je vragen stellen. Kan je er niet live bijzijn? Geen probleem, je kan de training tot een maand na de datum nog bekijken, dan kan je alleen geen vragen meer stellen.

Deze training zou ik normaal verkopen voor €299. Maar ik verkoop hem voor €49. Dit is een no-brainer. 🙂 Stel je voor hoeveel tijd en geluk je dit gaat opleveren! 

 

Koop hierboven je ticket. Zie je de koopmodule niet? Klik dan hier om je ticket te kopen.

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Negen jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met nee zeggen. Inmiddels run ik twee succesvolle bedrijven en zeg ik de hele dag volmondig nee tegen heel veel dingen. Hierdoor heb ik tijd om precies te doen waar ik zin in heb. Ik schreef Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie Masterclasses en trainingen heb ik meer dan 800 vrouwen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Foto: Bianca Toeps

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’
Silke

volgde een Structuurjunkie Masterclass

‘Cynthia’s persoonlijke ervaring met het gebruik van de planner, handige tools, hoe zij tools combineert et cetera is echt een pluspunt. Ook inspireert ze je echt om aan de slag te gaan maar draagt je niks op.’

Maartje

volgde een Structuurjunkie Masterclass

‘Cynthia is een goeie spreker. Fijn om naar te luisteren. Ze geeft veel praktijk voorbeelden en deelt haar eigen ervaringen. Het voelt als een gesprek waarin je ook zelf echt aan deelneemt. Heel laagdrempelig dus. Na deze webinar heb ik het idee dat ik ook echt aan de slag kan. Dank daarvoor.’

Esther

volgde een Structuurjunkie online training

‘Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!’

Annemieke Tissink

volgde een Structuurjunkie Masterclass

Na het volgen van de online training ‘Nee is ook een woord’…

$

heb je helder waarom je nu zo vaak ‘ja’ zegt terwijl je liever ‘nee’ zou zeggen

$

heb je praktische handvatten om een ‘nee’-gesprek te voeren

$

voel je je steeds minder schuldig als je ‘nee’ zegt

$

kan je volmondig ‘ja’ zeggen tegen de dingen die JIJ graag wilt

$

heb je een helder plan om zelf met de stof aan de slag te gaan

$

heb je duidelijker voor ogen wat je wilt en wat je prioriteiten zijn, waardoor je makkelijker ‘nee’ zegt

$

weet je hoe je respectvol, vriendelijk en leuk ‘nee’ zegt

$

heb je tijd over voor dat wat jij echt belangrijk vindt, of dat nu meer vrije tijd is of tijd voor dat ene project

$

leer je niet meer naar de pijpen van anderen te dansen

$

weet je waarom bepaalde methodes voor jou wel of niet werken

Veelgestelde vragen

Waar is de online training?

De online training vindt live plaats in een online omgeving. Deze kan je bekijken vanaf je computer of een mobiel apparaat, maar een computer of laptop is het handigste. Je hebt hier geen speciale software voor nodig, wel een goede internetverbinding.

Wat kost het?

De training heeft een waarde van €399 en daar zou ik hem normaal gesproken ook voor verkopen, maar ik geef hem nu online voor €49 inclusief BTW. 

Hoe lang duurt de training?

2 tot 2,5 uur. Houd zeker twee uur vrij. 

Kan ik vragen aan je stellen?

Ja, daar is genoeg tijd voor tijdens de training. Afhankelijk van het aantal deelnemers behandel ik je vraag, ik kan niet garanderen dat ik aan je vraag toekom. Als je de training niet live volgt, maar de opname terugkijkt, dan kan je geen vragen meer stellen.

Ik kan niet op dat moment, maar ik wil wel graag de training volgen. Kan dat?

Ja, dat kan. Je kan de opname op een later moment terugkijken. Je kan dan geen vragen meer stellen. De opname is terug te kijken tot een maand na de livedatum.

Moet ik ondernemer zijn of is de training voor iedereen?

Nee hoor, de training is voor iedereen die moeite heeft met ‘nee’ zeggen.

Krijg ik ook opdrachten?

Ja, je krijgt tijdens de training opdrachten.

Wanneer is de volgende training?

Die staat nog niet gepland.

Ontvang gratis mijn e-book 'Focus'

Laat hieronder je gegevens achter om het gratis e-book meteen in je inbox te ontvangen. 

Het e-book zit in je inbox!